Werkwijze

Indien u een aanvraag heeft voor een radiografische afstandsbediening en u hebt interesse om Scanreco in te zetten ga ik als volgt te werk:
Het liefst kom ik bij u langs om de betrokken machine of installatie te bekijken en goed te begrijpen welke functies u op afstand wil bedienen en hoe deze het best en op de meest veilige manier vanaf de Scanreco aangestuurd kunnen worden. We nemen dit samen door en ik werk dit uit tot een aanvraag bij Scanreco.
Het Scanreco Design Centre team in Scanreco Zweden werkt de aanvraag uit tot een technische specificatie, welke ik dan door u laat bekijken en goedkeuren (na eventuele aanpassingen). Als de technische specificaties zijn goedgekeurd wordt de configuratie besteld en binnen enkele weken ontvangt u een goed verpakte doos met een ‘plug & play’ radiografische afstandsbediening van Scanreco.

WinSCI software

Als u de Scanreco radiografische afstandsbediening geïnstalleerd heeft, kunnen wij samen het Scanreco systeem ook nog op locatie ‘fine tunen’ en inregelen door middel van de WinSCI software van Scanreco.
Snelheden, timing, maximale uitsturing en talloze andere instellingen kunnen door middel van dit WinSCI programma ingesteld worden (evt. op afstand).
Indien u regelmatig producten van Scanreco inzet, wordt na goedkeuring van JG Controls en Scanreco Zweden de WinSCI software ook aan u geleverd, zodat u deze in de toekomst zelf goed kunt onderhouden.

Scanreco Design Center

Elke machine, elke applicatie is anders en maatwerk is vrijwel altijd een vereiste.
JG Controls staat in direct contact met het Scanreco Design Center.
In nauwe samenwerking ontwikkelt JG Controls samen met het Scanreco Design Center efficiënte oplossingen voor uw unieke en veeleisende verzoeken door middel van vooraf gedefinieerde aanpassingen van standaardproducten. Ze kunnen hun systemen aanpassen aan alle soorten machines en hebben een geavanceerde in-house printer voor het printen van gepersonaliseerde emblemen.

• Etikettering – Duidelijke etikettering van functies in kleur maakt het voor u veiliger en gemakkelijker om de machine te bedienen.
• Feedback – Kies uit 5 verschillende LED- / LCD-displays. Deze displays geven feedback aan de machinist.
• Actuatoren – Lineaire hendels of meer-assige joysticks, de keuze is aan u.
• Schakelaars en knoppen – We bieden een brede selectie aan veerretour- of arretering schakelaars, evenals drukknoppen en potentiometers.
• Intelligentie Softwarefuncties – Wij helpen u softwarefuncties te selecteren en te implementeren die de prestaties en functionaliteit van uw machine verbeteren. Zaken als blokfuncties, kloonfuncties of zelfs cruise control zijn mogelijk
• Kabel sets – Waar nodig kunnen we specifieke kabelsets leveren voor een plug & play oplossing